Rye flour > Cereals and pasta , Farines et amidons
Rye flour : Nutriments
Composition de rye flour pour 100g :Eau
Water | 11,80 g |
---|
Minéraux
Valeur énergétique
311 calories pour 100g :
Protids | 9,10 g |
---|
Protein, crude, N x 6.25 | 9,76 g |
---|
Valeur énergétique
311 calories pour 100g :
Glucids | 65,90 g |
---|
Valeur énergétique
311 calories pour 100g :
Lipids | 1,26 g |
---|
FA saturated | 0,23 g |
---|---|
FA monounsatured | 0,60 g |
FA polyunsatured | 0,38 g |
FA 8:0, caprylic | 0,00 g |
FA 10:0, capric | 0,00 g |
FA 12:0, lauric | 0,00 g |
FA 14:0 , myristic | 0,00 g |
FA 16:0, palmitic | 0,17 g |
FA 18:0, stearic | 0,06 g |
FA 18:1 n-9 cis, oleic | 0,19 g |
FA 18:2 9c,12c (n-6), linoleic | 0,35 g |
FA 18:3 c9,c12,c15 (n-3), alpha-linolenic | 0,03 g |
Vitamines
Vitamin E | 0,80 mg |
---|---|
Vitamin C | 0,00 mg |
Vitamin B1 | 0,29 mg |
Vitamin B2 | 0,02 mg |
B3 vitamin | 0,94 mg |
B5 vitamin | 0,48 mg |
Vitamin B6 | 0,22 mg |
Vitamin B12 | 0,15 µg |
B9 vitamin | 30,70 µg |